NIEUWS

Huawei Falownik - Wattkraft

Huawei FusionSolar heeft een nieuwe raamovereenkomst ondertekend met Wattkraft voor 500 MW

Huawei FusionSolar


De Huawei Solar Omvormerdivisie heeft een raamovereenkomst getekend met Wattkraft. Deze vruchtbare partnerschip zal helpen bestaande markten te ontwikkelen en nieuwe markten te winnen. Wattkraft heeft de afgelopen twee jaar meer dan 200MW in 2016 verkocht en dat maakt Wattkraft een toonaangevende distributeur van Huawei omvormers voor de Europese markt. We zien er naar uit om verder te gaan met deze samenwerking!


1 Februari 2017, Shenzehn/Duitsland - Wattkraft, een belangrijke distributeur van PV-componenten en Huawei Solar, 's werelds grootste fabrikant van stringomvormers, hebben een raamovereenkomst ondertekend om hun activiteiten uit te breiden. In 2017 is er voor meer dan 500 MW aan omvormervermogen verkocht. Deze partnerschip, dat verder bouwt op een bestaande relatie, wil bestaande markten verder uitbouwen en nieuwe markten verwerven.
Door deze samenwerking kan Wattkraft haar activiteiten wereldwijd uitbreiden en investeren in groeiende markten zoals India, Brazilië en de VS. Van het geleverde omvormervermogen van 500 MW zal 300 MW in Duitsland en 200 MW buiten Duitsland worden geïnstalleerd.


Wattkraft is de belangrijkste distributeur voor Huawei Solar in Europa. Het aanzienlijke internationale netwerk helpt beide bedrijven om flexibel in te spelen op en veranderen naar een steeds veeleisender markt. Wattkraft heeft een uitgebreid netwerk van Channel Partners in Duitsland en Zuid- en Oost-Europa, alsook grote commerciële projecten blijft ondersteunen.


Wattkraft werkt met uitstekende snelle leveringsservices en beschikt ook over een snel tracking systeem met magazijnen in Neurenberg en Bremen. Daarnaast is Wattkraft in staat om een permanente voorraad van meer dan 30 MW aan te houden.

1 / 1

Please reload